/ Web overzicht

Hier vindt u een overzicht van interessante en relevante weblinks: 

Hypotheek wijziging nodig vanwege scheiding of carriere anders verlopen dan verwacht door ontslag? Raadpleeg dan eens een hypotheekadviseur van Hypotheken Unie.

Heb je vraagstukken rondom het ondernemenschap? Bezoek dan Ondernemen 360. Ook voor diverse vormen van coaching rondom ondernemen en personeel is CoachCircle.nl een handig coaching overzicht.

Ben je op zoek naar een passende kredietverzekering voor uw bedrijf of organisatie? De Kredietverzekeraars bemiddelt u naar de juiste kredietverzekering. 

mr. F. Aarts juridisch advies

Bemiddeling & mediation bij scheiding? Een mediator bij scheiding van het gespecialiseerde echtscheidingsbemiddelingssbureau 'de Scheidingsmediator' kan ervoor zorgen dat je de stap naar een echtscheidingsadvocaat kunt voorkomen: meer info op hun website deScheidingsMediator.nl

Schuldenzorg het schuldhulpbureau

Legal Forum : informatie site met juridisch advies geschikt voor particulieren & bedrijven.

Ridder Letselschade

Zoekt u een onafhankelijke financieel adviseur? Neem dan een kijkje op Advies Financiering: informatie en advies rondom financieringen. Advies, begeleiding en coaching voor ondernemingen en hun teams via Advisor Coach.

De bedrijfstelefoongids met overzicht van juristen actief in uiteenlopende rechtsgebieden via een handige online bedrijvengids : Nederlandse bedrijvengids. Mediator Circle is vergelijkbaar maar beperkt zich hierbij enkel tot mediation en conflictbemiddeling.

3 stappenplan

  • 1. Vraag en kijk rond
  • 2. Ervaringen en accreditaties
  • 3. Maak (gratis) kennis
Lees meer...