/ Startende ondernemer

De startende ondernemer heeft logischerwijs met andere juridische kwesties te maken dan de niet-startende ondernemer. Als startende ondernemer komt er ontzettend veel op uw pad. Er moeten keuzes gemaakt worden en er moet actie ondernomen worden, op allerlei verschillende gebieden. Omdat u wellicht (nog) niet thuis bent in deze wereld, kan begeleiding door een jurist bijzonder handig zijn.

Spelregels en valkuilen

Bij een spel horen spelregels. De algemene voorwaarden moet u zien als de spelregels bij het zaken doen met anderen. Het is dus absoluut een must om algemene voorwaarden te hanteren. Makkelijk te voorkomen valkuilen van de startende ondernemer zijn het aangaan van overeenkomsten zonder enige juridische controle of het niet hanteren of het niet juist van toepassing laten zijn van de algemene voorwaarden.

De juiste hulp van een juridisch adviseur

Door de complexiteit en snelle toename aan wetten en regels kost het verdiepen in juridische zaken veel tijd. Tijd die u wellicht bij de start van uw bedrijf liever wilt investeren in het aantrekken van (potentiële) klanten of cliënten. Door het inschakelen van een adviseur verloopt de start van uw bedrijf meteen een stuk soepeler en ook loopt uw nieuwe bedrijf minder risico.

Terug naar overzicht

3 stappenplan

  • 1. Vraag en kijk rond
  • 2. Ervaringen en accreditaties
  • 3. Maak (gratis) kennis
Lees meer...